22. matkapäivä. Lähtö Toyota Citystä ja automuseon kautta Hawaijin lennolle (päivitys kesken)

23.09.2017

Hyvästelemme Toyota Cityn ja menemme paikallisjunalla Nagojan suuntaan Toyota Automobile Museumiin. Museossa on kaiken merkkisiä autoja 1800- luvun lopun autoista aina nykypäivään asti. Iltapäivällä matkustamme paikallisjuna- metro yhdistelmällä Nagojan asemalle josta vähän yli kello 17 lähtee JR:n SuperExpress juna kohti Osakan lentoasemaa. Matkalla junan vaihto Shin-Osakassa vähän hitaampaan laitteistoon. 

Osakan Kansain lentokentältä, joka on keinotekoisella saarella lähtee klo 23 jälkeen lento, kohteena Hawaiji ja Waikiki beach... Yes. Lopun otamme ihan loman kannalta... reissu on välillä tuntunut raskaalta, mutta ei pahasti.  

Laitamme tänne vielä kuvia, mutta emme varmaan päivittäin. Muutamien päivien ajalta täydennämme tekstejä ja tapahtumia. Blogi oli lähinnä tarkoitettu Venäjän osuuden eli ensimmäisten yhdeksäntoista matkapäivän tarinoihin kuviin ja tapahtumiin. Lisäämme Japanin ja Havaijin osuudet blogiin omien otsikoidensa alle.

Kiitos kaikille, jotka jaksoitte niitä lukea ja katsella. Tämä on ollut tällainen kokeilu, jolla voisi infota tuttavia ja sukulaisia matkan aikaisista tapahtumista ja muistella matkaa myöhemmin.  

Palaamme siis myöhemmin Hawaijilta taas kuvin ja tunnelmin. 

Terveisin Kaitsu ja "Pirkko"